Nieuws

30 januari is het weer zover, de worstenactie van de Vundelaar! 25-01-2016

Eén kwaliteitslagerij, meer dan 2000 rookworsten en een scoutingvereniging met 7 deelnemende speltakken in verschillende leeftijdsgroepen. Dat zijn ook dit jaar weer de ingrediënten voor de traditionele worstenactie!

De voorverkoop is in december al gestart en op zaterdag 30 januari vindt de jaarlijkse huis aan huis actie plaats. Onze leden zullen van 09.00 tot 16.00 door zo veel mogelijk straten van Twello lopen om rookworsten van slagerij Buurman Vleesch en Vis te verkopen. Bent u deze dag niet thuis maar wilt u wel deze heerlijke rookworsten kopen en daarmee scouting de Vundelaar steunen? Tijdens de actiedag kunt ook terecht bij Buurman Vleesch en Vis (Stationsstraat 8) of bij ons clubgebouw Pigika (Kerklaan 3). Nieuw dit jaar is het online bestellen van worsten. Via www.vundelaar.nl/worstenactie kunt u vanaf vandaag digitaal de rookworsten kopen en betalen. U hoeft ze dan alleen nog bij ons clubgebouw op te halen!

De opbrengst zal gebruikt worden voor de aanschaf van spel- en kampmateriaal zoals tenten, kookgerei en voor het onderhoud van de boten. De worstenactie is een grote inkomstenbron, veel worsten verkopen helpt ons enorm. Daarnaast is het natuurlijk een leuke, gezellige dag met de gehele vereniging!