Nieuws

Scouting ‘De Vundelaar’ communiceert wereldwijd 15-10-2015

Het wordt weer een super weekend. Scouting de Vundelaar in Twello gaat van 16 t/m 18 oktober 2015 internationaal tijdens de JOTA/JOTI! Het is een wereldwijd evenement waarbij het leggen van contacten met andere Scouts op de eerste plaats staat.  Ze zullen communiceren door middel van radiocontact en via het internet. Alle benodigdheden zijn aanwezig,  300 meter kabel, een 40 meter hoge verreiker van Zandbelt Verreikerverhuur, 2 zendamateurs en 150 enthousiaste  leden. Het thema dit jaar is "Zet eens een boom op" ofwel ga eens een goed gesprek aan met...., dus met Scouts over de hele wereld! Niet alleen overdag, maar ook in de avond en nacht. En als je 's avonds achter de radio zit, spreek je scouts in het buitenland die normaal helemaal niet wakker zijn als jij dat bent!  Zo komt de hele wereld samen in ons clubgebouw PiGiKa! De roepnaam is PC1MH/J.   
Daarnaast zal er voor alle jeugdleden een, passend bij hun leeftijd, randprogramma’s zijn om meer te weten te komen over scouting en de wereld.
Ons clubgebouw aan de Kerklaan 3 in Twello zal dit weekend dus bruisen van de activiteiten, overdag en in de avond. Ook deze website zal voorzien zijn van informatie, foto's en zelfs een live webcam om mee te kunnen kijken vanaf huis!

Alle geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om zaterdag tussen 13.30 uur en 17.00 uur een kijkje te komen nemen! Voor de kids is er een speciaal programma gemaakt. Tot zaterdag!

Benieuwd hoe het er vorig jaar aan toe ging? Kijk dan eens naar het fotoalbum 'JOTA/JOTI 2014'!