Rosh

De RoSh (Rowan en Sherpa’s) is een gemengde groep jongeren, jongens en meiden tussen de 14 en 18 jaar, die elke vrijdagavond van 19:30 tot 21:30 bij elkaar komen op “de Basis”. Als RoSh ben je verantwoordelijk voor je eigen programma’s waarbij je hulp krijgt van de begeleiding. Programma’s zoals ‘Ready, Steady, Cook’, film kijken, dropping en ondersteunen bij de jongere groepen zoals met kerst en Koningsdag.

Je kunt als RoSh-groep ook gevraagd worden om activiteiten buiten de Vundelaar te ondersteunen voor een vergoeding, zoals de Bokbierdag in Zutphen of het Dickens Festijn in Deventer. Het geld dat daarmee verdient wordt, kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor een zomerkamp in het buitenland, een weekend weg of programma’s die wat meer kosten, zoals lasergamen, karten of schaatsen.

Kom kijken bij de Rosh!

Je bent van harte welkom om eens bij ons te komen kijken! Je mag daarvoor bellen met Marja Streppel, telefoonnummer 0571-275527. Je mag ook het contactformulier op de pagina 'komen kijken' invullen. Wij nemen dan contact met je op.