Raoul Timmer

Ik ben Raoul Timmer, geboren in 2000. Momenteel studeer ik ICT aan Saxion Deventer. Daarnaast werk ik ook als verkoper bij Verkoop Service Veluwe. Ik ben leiding vanaf mijn 17e jaar bij de Zeeverkenners. Het leukste van de Zeeverkenners vind ik de combinatie van gezelligheid van leden en leiding, maar ook het varen en de techniek/ het onderhoud van de boten.

Lars van Ulden

Hallo, ik ben Lars van Ulden, geboren in 2000. Ik studeer momenteel Bedrijfskunde aan het Windesheim in Zwolle. Verder zit ik in mijn dagelijks leven veel achter de computer, dit zowel voor leuke dingen als voor werk. Ik heb zelf ook een zeilboot waar ik af en toe mee op pad ga en ik vind het leuk om met auto’s bezig te zijn. Ik ben in 2015 toegetreden tot dit geweldige leidingteam en ik hoop hier nog vele jaren met plezier mee te draaien zodat ik alle kinderen een geweldige tijd kan geven.

Mick Schipper

Mijn naam is Mick Schipper, geboren in 2002. Ik volg momenteel de opleiding Middenkader engineering​. Ik werk bij de Jumbo in Twello.
Ik ben sinds 2017 leiding en heb het nog steeds erg naar mijn zin! Ik vind het leiding zijn/de Zeeverkenners erg leuk omdat ik het mooi vind om te zien hoe kinderen zich vermaken.
Mijn voornaamste taak bij de Zeeverkenners is het maken van programma’s en het in elkaar zetten van kampen.