Leiding scouts

Marit van Gurp

Heyhoi! Ik ben Marit van Gurp. Geboren 1996. Ik woon in Twello. In het dagelijks leven ben ik doktersassistente bij een huisarts in Apeldoorn. Ik ben hier in 2015 voor afgestudeerd en werk sindsdien. Vanaf 2011 ben ik lid van scouting en van 2017 tot 2020 leiding bij de Vundas, de gehandicapten groep. Per 2019 ben ik teamleider van de Scouts geworden.

Samen met mijn gezellig leiding team zet ik elke week met veel plezier een leuk/leerzaam programma voor jullie neer. Binnen de Scouts doe ik de communicatie met de ouders.

Daarbij zit ik per 2020 bij het klimwand team wat inhoud dat ik gecertificeerd ben om te zekeren en benaderd kan worden voor ondersteuning als een groep wil klimmen.

Naast scouting zijn mijn hobby’s klimmen, boulderen, hiken, backpacken, kamperen. Helaas heb ik hier niet altijd even veel tijd voor.

Luuk Poll

Hallo, ik ben Luuk Poll en ik ben een pivo lid bij de Vundelaar. Ik ben geboren in 2000 en woon in Twello.

Ik zit nu al langer dan 10 jaar bij de scouting groep de Vundelaar en heb het nog steeds naar mijn zin in de vereniging! Ik zit nu in mijn opleiding bouwkunde en wil na de opleiding werken. Buiten mijn opleiding ben ik vaak te zien op de scouting en help ik onder andere met het beheren van het materiaal en ben ik leiding bij de Scouts. Binnen de Scouts ga ik over de geldzaken.

Wanneer ik vrije tijd over heb zit ik met mijn vrienden te gamen.

Minou van der Veen

Hoihoi, ik ben Minou van der Veen. Geboren 2000 en ik woon in Twello. Ik studeer logistiek teamleider BBL niveau 3. Ik zit sinds 2007 op scouting. Vanaf 2014 ben ik leiding eerst bij de Welpen tot 2017 en sinds 2018 bij de Scouts.

Naast Scouting zit ik ook op Rugby in Deventer.

Laura Elders

Heyhallo, Mijn naam is Laura Elders. Ik woon in Terwolde. Ik ben in 1999 geboren en doe de opleiding verpleegkunde. Sinds 2018 geef ik leiding bij de Vundas, de gehandicapten groep, en dit doe ik met veel plezier! Sinds 2020 zijn de Scouts daarbij gekomen. Verder houd ik van gezelligheid en activiteiten ondernemen met vrienden.

Ben Simons

Mijn naam is Ben Simons, ik woon net buiten Apeldoorn. Als ik niet bij scouting ben zit ik meestal op school, ik zit nu in het laatste jaar van de havo en wil hierna gaan studeren op het HBO in Velp. Ik zit bij de Vundelaar sinds dat ik een jaar of 6 was, toen ben ik van de Welpen naar de Scouts gegaan en van de Scouts naar de Explorers en daar ben ik nu nog lid.

Verder doe ik het materiaalbeheer van de Vundelaar en geef ik leiding aan de Scouts sinds 2020.

Het leukste aan leiding geven vind ik het bijbrengen van een stukje scouting kennis aan de kinderen en er voor te zorgen dat ze tijdens de opkomsten en op kamp een leuke tijd hebben. Verder vind ik gezelligheid en onder de mensen zijn heel belangrijk en ben daarom ook meerdere avonden per week te vinden bij de scouting. Ik hoop dat ik nog jaren bij deze mooie vereniging en dit leuke leidingteam rond loop en mezelf en de leden kan vermaken.