Even voorstellen de leiding

Stef

Hoi, ik ben Stef en ben een van de scoutsleiding hier bij de Vundelaar.
Ik ben geboren in 2003 en woon in Apeldoorn. Ik werk in de gehandicaptenzorg als woonbegeleider.
Ik zit zelf pas vanaf mijn 14de bij de Scouting maar heb toen wel direct mijn passie voor scouting gevonden. Deze passie voor scouting wil ik ook graag overbrengen op de leden.
Ik vind het allerleukste om leiding te geven en elke week weer een leuke opkomst neer te zetten voor de leden. Ik geef al sinds 2021 leiding aan de scouts en ben ook de begeleiding van de Explorer groep in onze vereniging geworden (de spel tak van 14 t/m18 die na de scouts komt).
Ik hoop dat ik door een actieve en vrolijke manier van leiding geven de leden een leuke tijd bij de scouting te laten ervaren en ze veel te leren.
Buiten de scouting om zijn mijn hobby’s: Autocross, met vrienden afspreken en ben ik een enorme Harry Potter fan.

Luuk

Hallo, ik ben Luuk en ik ben een Pivo (Volwassen speltak) lid bij de Vundelaar. Ik ben geboren in 2000 en woon in Twello.

Ik zit nu al langer dan 10 jaar bij de scouting groep de Vundelaar en heb het nog steeds naar mijn zin in de vereniging! Daarnaast werk ik als BIM Modelleur bij een groot bouwbedrijf. Buiten mijn werk ben ik vaak te zien op de scouting en help ik onder andere met het beheren van het materiaal en ben ik sinds 2019 leiding bij de Scouts. Binnen de Scouts ga ik over de geldzaken. Wanneer ik vrije tijd over heb onderneem ik graag activiteiten met vrienden en vind ik het leuk om te gamen

Ben

Mijn naam is Ben , ik woon net buiten Apeldoorn. Als ik niet bij scouting ben zit ik meestal op school. Ik ben nu 2e jaars student. Ik zit bij de Vundelaar sinds dat ik een jaar of 6 was, toen ben ik van de Welpen naar de Scouts gegaan en van de Scouts naar de Pivo’s en daar ben ik nu nog lid.

Ik doe ook het materiaalbeheer van de Vundelaar en ben ik teamleider van de Welpen en Scoutsleiding sinds 2020. Verder zit ik ook in de beheerstichting van het pand PiGiKa.

Het leukste aan leiding geven vind ik het bijbrengen van een stukje scouting kennis aan de kinderen en er voor te zorgen dat ze tijdens de opkomsten en op kamp een leuke tijd hebben. Verder vind ik gezelligheid en onder de mensen zijn heel belangrijk en ben daarom ook meerdere avonden per week te vinden bij de scouting. Ik hoop dat ik nog jaren bij deze mooie vereniging en dit leuke leidingteam rond loop en mijzelf en de leden kan vermaken.