Even voorstellen de leiding

Marit van Gurp

Heyhoi! Ik ben Marit van Gurp. Geboren 1996. Ik woon samen met mijn vriend op de Steenenkamer. In het dagelijks leven ben ik doktersassistente bij een huisarts in Apeldoorn. Ik ben hier in 2015 voor afgestudeerd en werk sindsdien. Vanaf 2011 ben ik lid van scouting en van 2017 tot 2020 leiding bij de Vundas, de gehandicapten groep. Per 2019 ben ik teamleider van de Scouts geworden.

Het allerliefste zou ik elke week samen de hoogte in gaan! Trappersbanen, Klimmen, kratstapelen, wat is er nou mooier als een klimgordel dragen? Ik vind het leuk om een programma goed en uitgebreid uit te werken. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan een hike: route verzinnen, lopen, routetechnieken koppelen, checken, uitleg routetechnieken met opdrachtje/plaatje voor leden vooraf. Binnen de Scouts doe ik de communicatie met de ouders.

Daarbij zit ik per 2020 bij het klimwand team wat inhoud dat ik gecertificeerd ben om te zekeren en benaderd kan worden voor ondersteuning als een groep wil klimmen.

Naast scouting zijn mijn hobby’s klimmen, boulderen, hiken (met Hond!), backpacken, kamperen, skeeleren, dingen(feestjes/activiteiten) organiseren en plannen. Helaas heb ik hier niet altijd even veel tijd voor.

Luuk Poll

Hallo, ik ben Luuk Poll en ik ben een Pivo (Volwassen speltak) lid bij de Vundelaar. Ik ben geboren in 2000 en woon in Twello.

Ik zit nu al langer dan 10 jaar bij de scouting groep de Vundelaar en heb het nog steeds naar mijn zin in de vereniging! Daarnaast werk ik als BIM Modelleur bij een groot bouwbedrijf. Buiten mijn werk ben ik vaak te zien op de scouting en help ik onder andere met het beheren van het materiaal en ben ik sinds 2019 leiding bij de Scouts. Binnen de Scouts ga ik over de geldzaken. Wanneer ik vrije tijd over heb onderneem ik graag activiteiten met vrienden en vind ik het leuk om te gamen

Minou van der Veen

Hoihoi, ik ben Minou van der Veen. Geboren 2000 en ik woon in Twello. Ik heb mijn opleidingen voor de VEVA en logistiek teamleider afgerond. Nu studeer ik bos-en natuurbeheer dit is een MBO niveau 4 opleiding. Ik zit sinds 2007 op scouting. Vanaf 2014 ben ik leiding eerst bij de Welpen tot 2017 en sinds 2018 bij de Scouts. Ik geef sinds 2019 leiding aan een HIT voor Welpen in Mook met pasen. En dat doe ik samen met landelijke medeleiding.

Laura Elders

Ha, Mijn naam is Laura Elders. Ik woon in Terwolde. Ik ben in 1999 geboren en ben in het dagelijkse leven werkzaam als verpleegkundige. Voornamelijk sta ik in voor fanatieke opkomsten en veel plezier. Binnen de Scouts is de sociale media mijn verantwoordelijkheid. Verder houd ik van gezelligheid en activiteiten ondernemen met vrienden.

Ben Simons

Mijn naam is Ben Simons, ik woon net buiten Apeldoorn. Geboren 2004. Als ik niet bij scouting ben zit ik meestal op school. Ik begin dit jaar met de studie Land en Watermanagement op het HBO in Velp. Ik zit bij de Vundelaar sinds dat ik een jaar of 6 was, toen ben ik van de Welpen naar de Scouts gegaan en van de Scouts naar de Explorers en daar ben ik nu nog lid.

Verder doe ik het materiaalbeheer van de Vundelaar en geef ik leiding aan de Welpen en Scouts sinds 2020.

Het leukste aan leiding geven vind ik het bijbrengen van een stukje scouting kennis aan de kinderen en er voor te zorgen dat ze tijdens de opkomsten en op kamp een leuke tijd hebben. Verder vind ik gezelligheid en onder de mensen zijn heel belangrijk en ben daarom ook meerdere avonden per week te vinden bij de scouting. Ik hoop dat ik nog jaren bij deze mooie vereniging en dit leuke leidingteam rond loop en mezelf en de leden kan vermaken.