Even voorstellen de leiding

Stef

Hoi, ik ben Stef en ik ben Explorers lid bij de Vundelaar. Ik ben geboren in 2003 en woon net buiten Apeldoorn. Voor school volg de studie sociaal werker aan het Aventus in Apeldoorn. Als bijbaan werk ik bij de Intertoys in Twello. Zelf ben ik pas lid geworden van de scouting toen ik 14 was maar vond er meteen mijn passie en liefde voor. Sinds 2021 geef ik ook leiding bij de scouts en vind dit geweldig om te doen. Ik vind het leuk om de kinderen te leren om dingen zelfstandig te kunnen doen. Ook vind ik het belangrijk dat elk kind het naar zijn zin heeft op scouting en dat ze nog lang op scouting willen blijven. Buiten de scouting om heb ik meerdere hobby’s bijvoorbeeld Autocross, met vrienden afspreken, gamen en ook ben ik een heel groot Harry Potter fan.

Luuk

Hallo, ik ben Luuk en ik ben een Pivo (Volwassen speltak) lid bij de Vundelaar. Ik ben geboren in 2000 en woon in Twello.

Ik zit nu al langer dan 10 jaar bij de scouting groep de Vundelaar en heb het nog steeds naar mijn zin in de vereniging! Daarnaast werk ik als BIM Modelleur bij een groot bouwbedrijf. Buiten mijn werk ben ik vaak te zien op de scouting en help ik onder andere met het beheren van het materiaal en ben ik sinds 2019 leiding bij de Scouts. Binnen de Scouts ga ik over de geldzaken. Wanneer ik vrije tijd over heb onderneem ik graag activiteiten met vrienden en vind ik het leuk om te gamen

Minou

Hoihoi, ik ben Minou. Geboren 2000 en ik woon in Twello. Ik heb mijn opleidingen voor de VEVA en logistiek teamleider afgerond. Nu studeer ik bos-en natuurbeheer dit is een MBO niveau 4 opleiding. Ik zit sinds 2007 op scouting. Vanaf 2014 ben ik leiding eerst bij de Welpen tot 2017 en sinds 2018 bij de Scouts. Ik geef sinds 2019 leiding aan een HIT voor Welpen in Mook met pasen. En dat doe ik samen met landelijke medeleiding.

Laura

Ha, Mijn naam is Laura. In 1999 ben ik geboren en woon sindsdien in het mooie Terwolde. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als psychiatrisch verpleegkundige. Bij de scouting ben ik lid van de Pivo’s, leiding bij de Scouts en help ik mee in de promotie voor de Vundelaar algemeen. Voornamelijk sta ik in voor fanatieke opkomsten met veel plezier. Lachen is toch het leukste wat er is? Binnen de Scouts doe ik de oudercontacten. Naast de scouting zijn mijn hobby’s activiteiten ondernemen met vrienden en theater spelen.

Ben

Mijn naam is Ben , ik woon net buiten Apeldoorn. Als ik niet bij scouting ben zit ik meestal op school. Ik begin dit jaar met de studie Land en Watermanagement op het HBO in Velp. Ik zit bij de Vundelaar sinds dat ik een jaar of 6 was, toen ben ik van de Welpen naar de Scouts gegaan en van de Scouts naar de Explorers en daar ben ik nu nog lid.

Verder doe ik het materiaalbeheer van de Vundelaar en geef ik leiding aan de Welpen en Scouts sinds 2020.

Het leukste aan leiding geven vind ik het bijbrengen van een stukje scouting kennis aan de kinderen en er voor te zorgen dat ze tijdens de opkomsten en op kamp een leuke tijd hebben. Verder vind ik gezelligheid en onder de mensen zijn heel belangrijk en ben daarom ook meerdere avonden per week te vinden bij de scouting. Ik hoop dat ik nog jaren bij deze mooie vereniging en dit leuke leidingteam rond loop en mezelf en de leden kan vermaken.