Scouts - 10 tot 14 jaar

Wij van de Scouts zijn een enthousiaste scoutinggroep met jongens en meiden tussen 10 en 14 jaar oud. Iedere week doen we allerlei activiteiten. Onze leiding maakt spannende, leerzame, actieve en leuke programma’s die onze leden uitvoeren. Als het weer goed genoeg is hebben wij onze opkomsten in de buitenlucht. Als jij na de Scouts overvliegt naar de Explorers beschik jij over kwaliteiten zoals bijvoorbeeld samenwerken, routetechnieken en EHBO. Maar denk ook aan scoutingtechnieken als keukens bouwen, knopen leggen en vuur maken! Dat wil iedereen toch leren?!

Kamp

Onze groep gaat twee keer per jaar op kamp. Tijdens de zomervakantie duurt het kamp een week. Dan slapen wij samen in tenten en doen uitdagende dingen zoals klimmen, lasergamen, hiken, pijl en boog schieten, droppingen en kwalleballen. We hebben ieder jaar veel plezier met elkaar.

In april is er een Regionale Scouting Wedstrijd (RSW) in Lochem. Daar gaan wij met onze groep ieder jaar naartoe. Dan strijden wij tegen andere scoutsgroepen met als doel om te winnen!

Ons motto is alles is mogelijk!

Leiding

Stef
Luuk
Ben
Wout
Elke

Contact

scouts@vundelaar.nl

Wanneer?

Iedere donderdagavond
18.30 tot 20.30 uur

Meekijken?

Wil je een keer meekijken bij onze groep? Stuur dan een e-mail en kom vrijblijvend een keer meedoen om te zien of je het leuk vindt bij onze Scouts!

Fotoalbum

Klik hier!