Wilde Vaart - 15 tot 18 jaar

De Wilde-Vaart is de oudere groep van de watertak van de scouting. De leden zijn 15 tot en met 18 jaar oud.  Ze hebben op vrijdagavond van 19.30 tot 22.30 opkomst. Vaak wordt het omdat het zo gezellig is veel later! In onze eigen ruimte op ons gebouw Pigika, die door de Wilde-Vaart is ingericht, en op onze geweldige kampen worden veel herinneringen voor het leven gemaakt.

Wat doet de Wilde-Vaart?
De Wilde-Vaart is een zelfstandige groep. Ze bedenken zelf welk programma ze gaan doen tijdens de opkomst. Dit kan variëren van zeilen bij de jachthaven van Deventer tot een puzzeltocht door Twello of een spel op ons scoutinggebouw Pigika. Programma’s voor de wilde vaart zijn uitdagender dan de programma’s voor de zeeverkenners.

Kampen
De Wilde-Vaart gaat jaarlijks 3 keer op kamp. Het hoogtepunt van het jaar is het zomerkamp. Tijdens dit kamp gaat de Wilde-Vaart naar Friesland om te gaan zeilen en andere leuke activiteiten te ondernemen. Ook heeft de Wilde-Vaart een weekendkamp in het najaar waarin we gaan zeilen op het IJsselmeer met een oud zeilschip of spannende en actieve spellen in steden door heel Nederland. Ook op kampen bedenkt de Wilde-Vaart zelf welke programma’s ze willen doen. Het laatste kamp waar de Wilde Vaart op gaat is het admiraliteitskamp. Tijdens het hemelvaartweekend gaat de Wilde Vaart samen op kamp met de Wilde Vaart uit Deventer, Dieren en Zutphen om samen te gaan zeilen, puzzelen en andere activiteiten zoals lasergamen te doen.

Denk je dat de Wilde Vaart wat voor jou is? Stuur dan een mailtje en kom vrijblijvend eens langs op vrijdagavond!
En neem vooral ook een kijkje op onze Facebook en Instagram!

Apeldoorns Kanaal Actie

 

Al sinds 1979 is Scoutinggroep de Vundelaar actief in Twello en omstreken. De Vundelaar is actief op zowel het land als het water. Met een grote waterscouting ‘tak’ wordt jaarlijks gevaren op de IJssel. Het land en de wateren rondom de Veluwe zijn de Vundelaar wel bekend.  

 Meer weten? 

Leiding

Koen Harmsen
Judith Aalpoel
Bart van Gurp
Bart Spitholt
Quinten Teuwisse

Contact

wildevaart@vundelaar.nl

Social media

https://www.facebook.com/wildevaartloodsen

https://www.instagram.com/wildevaartloodsen/

Wanneer?

Iedere vrijdagavond
19.30 – 22.30 uur

Meekijken?

Wil je een keer meekijken bij onze groep? Stuur dan een e-mail en kom vrijblijvend een keer meedoen om te zien of je het leuk vindt bij onze Wilde Vaart!

Fotoalbum

Klik hier!